Rezervari: 0743189255
Hotel Belvedere Predeal

 

Conform HCL nr. 120/29.11.2016 incepand cu 01 Ianuarie 2017 se incaseaza la receptie TAXA SPECIALA "SALVAMONT, DEZVOLTARE TURISTICA SI INFRUMUSETARE STATIUNE", in cuantum de 3 lei/zi/turist.

Hotel Belvedere Predeal

Vacanta la inaltime

Amplasat într-un cadru natural privilegiat, înconjurat de priveliştea unică a Munţilor Bucegi, Postăvarul şi Piatra Mare, Hotel Belvedere este gazda ospitalieră în orice anotimp.
Construit în anul 1974, hotelul a fost dat în folosinţă sub denumirea de Hotel Cioplea şi a creat o tradiţie în turismul montan de pe Valea Prahovei.
Dupa ani şi ani, păstrând aceleaşi standarde cunoscute, hotelul a renăscut în 2003 cu o nouă înfăţişare, cu acelaşi renume şi un nou nume: “Belvedere”..
Hotel Belvedere*** este unul din hotelurile cu cea mai impresionanta panorama din Predeal. Hotel cu capacitate mare de cazare, cu un ridicat grad de confort ceea ce ii ofera calitatea de un hotel select, obtinand astfel cele mai deosedite aprecieri din partea oaspetiilor atat din tara cat si din strainatate.
Restaurantul renovat şi modernizat, dispune de un « Salon Clasic », cu un cadru elegant avand o capacitate maximă de 200 locuri şi de un « Salon Modern » cu o capacitate maximă de 80 locuri unde se pot organiza petreceri private.
Spa Belvedere este locul ideal pentru frumuseţea trupului şi a spiritului, un spaţiu reconfortant, special creat pentru tine... o atmosferă de relaxare şi armonie

Camere Hotel Belvedere Predeal

 

Camera Twin

Cele 47 de camere 2 paturi separate sunt dispuse pe toate etajele si au vederea catre Muntii Bucegi. Camerele sunt dotate cu telefon, balcon, cablu - tv , frigider.

Tarife - Perioade
 

Camera Dubla

Cele 73 de camere cu pat matrimonial sunt dispuse pe toate etajele si au vedere catre Muntii Bucegi.Camerele sunt dotate cu telefon, balcon, cablu - tv , frigider.

Tarife - Perioade
 

Garsoniera

Cele 4 garsoniere cu pat matrimonial si canapea sunt dispuse pe toate etajele si au vedere catre Muntii Bucegi. telefon, balcon, cablu - tv , frigider.

Tarife - Perioade
 

Apartament

Cele 8 apartamente cu pat matrimonial si canapea dispuse pe toate etajele si au vedere catre Muntii Bucegi. telefon, balcon, cablu - tv , frigider.

Tarife - Perioade

tichete vacanta
tichete vacanta

Acceptam toate tipurile de tichete de vacanta, inclusiv Edenred.

* Tichetele de vacanta sunt nerambursabile!

0743189255